Baba Ghanoush with Goat Cheese Gratin - Puree van geroosterde aubergine met geitenkaas gegratineerd

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
mezze
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Auberginepuree met kaas

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Baba ganoush

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ