Shoulder of Lamb with Hünkârbegendi (Sultan's Delight) & Pilaf - Lamsschouder met puree van gekruide en gegrilde aubergine en pilaf

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hazelnut "Cream"

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Vruchten-LYO in chocolade

Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Kaas - chilipoeder

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Meyer Lemonade

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]