Marinated Lamb Chops with Smoked Aubergine Risotto and Wild Thyme Saus - Gemarineerde lamskotelet op risotto met gerookte aubergine en wilde tijmsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 150 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden lamsbout met kruiden

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gebarbecued vlees met mais

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Khoreshte ghormeh sabzi - Gestoofd vlees en groene kruidensaus met rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Getest: The Real American Marinades

Een recept uit Daisy