Vegetarian Stuffed Grape Leaves - Vegetarische gevulde druivenbladeren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 41 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht / mezze
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde druivenbladeren

Een recept uit  - Tapas

Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Dolmades (Gevulde druivenbladeren)

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Lamsvlees in de magnetron

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl