Pear Terrine with Basil Ice Cream and Cinnamon Cookie Crumb - Peerterrine met basilicum-roomijs en kaneelkoekjeskruim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 178 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
nagerecht
Soort:
paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Paradijszaad zelf maken

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Libanese arak

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Syrische koffie met rozen

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Kriel, gepofte, met bietjes, cranberry’s en anijszaad

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12