Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Gesmoorde kip met citroen, knoflook en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, citroenschil, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, fruit, laurierblad, olie, peper, peterselie, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten: