Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 126 in Nopi .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oosterscheldekreeft geweld in Arbequina-olie, ceviche van coquilles en een salsa van dat terini-tomaten

Serveersuggestie Oosterscheldekreeft geweld in Arbequina-olie, ceviche van coquilles en een salsa van dat terini-tomaten

Tomatenconsommé met griessmeelgnocchi

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Tomaten met sumak-uien en pijnboompitten

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

De enige echte Franse salade

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken