Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 126 in Nopi .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Kalkoen omwikkeld met basilicum en pancetta

Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Tomaten met sumak-uien en pijnboompitten

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Kalkoen omwikkeld met basilicum en pancetta

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek