Ramael Scully

We hebben één boek van Ramael Scully waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ramael Scully? Registreren is gratis!

Boeken van Ramael Scully

Recepten van Ramael Scully

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rode quinoa en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, fijne kristalsuiker, grof zeezout, olijfolie, rode quinoa, rodewijnazijn, sjalot, sumak, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Voorgerecht uit Nopi:

Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt

Ingrediënten:
cashewnoten, donkere ruwe rietsuiker, flespompoen, gebakken uitjes, gemalen kardemom, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, romatomaat en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Farinata

Ingrediënten:
gram-meel, grof zeezout en olijfolie

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht uit Nopi:

Gebraden eendenborst met hazelnoot-bierboter, rode quinoa en paddestoelen

Ingrediënten:
banaansjalot, bier, bieslook, bruine shimejipaddestoelen, dadelsiroop, dijonmosterd, eendenborstfilets, fijne ruwe rietsuiker, grof zeezout, hazelnoten, knoflook, lichte sojasaus, limoen, mirin, oesterzwammen, olijfolie, rijstazijn, rode quinoa en zonnebloemolie

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht / avondmaal uit Nopi:

Atjar van kousenband en pinda's

Ingrediënten:
bleekselderij, ciderazijn, ei, geel mosterdzaad, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen piment, grof zeezout, haricots verts, kaneelpoeder, kerrieblaadjes, kousenband, kruidnagelpoeder, lichtbruine basterdsuiker, pinda’s, rode chilipeper, selderijzaad, spitskool, ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht / avondmaal uit Nopi:

Pittige kikkererwtenburgers met een puree van kokos en kerrieblad

Ingrediënten:
bakpoeder, gedroogde chilipeper, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, geelwortelpoeder, gember, ghee, gram-meel, griekse yoghurt, grof zeezout, kerrieblaadjes, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, kokosnootvruchtvlees, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoen, limoensap, mung dal, tamarindepulp, tomaten, ui, urad dal, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Voorgerecht uit Nopi:

Doperwtensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten:
aardappel, banaansjalot, boter, citroentijm, crème fraîche, dijonmosterd, doperwten, ei, groentebouillon, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, olijfolie, prei, rucola, volle melk, waterkers, witbrood, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zuringblaadjes

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Nopi:

Financiers met pecan-koffiecrème

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, boter, eiwitten, espresso, gemalen koffiebonen, grof zeezout, lichtbruine basterdsuiker, moutpoeder, pecannoten, poedersuiker en slagroom

Soort:
vegetarisch / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Hele geroosterde knolselderij

Ingrediënten:
grof zeezout, olijfolie en selderijknol

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht uit Nopi:

Octopus met geroerbakte boerenkool met salsa van zwarte olijven en goudgele rozijnen

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroensap, gele rozijnen, groentebouillon, grof zeezout, harissa, kalamataolijven, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, octopus, olijfolie, prei, rozenharissa, rozenwater, sherryazijn, tijm, ui, valdespino sherryazijn, venkel, witte wijn en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Recept uit Nopi:

Dukkah

Ingrediënten:
gedroogde groene peperkorrels, grof zeezout, hazelnoot, komijnzaad, korianderzaad, mild paprikapoeder, nigellazaad, sesamzaad, venkelzaad en zonnebloempitten

Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht / avondmaal uit Nopi:

Pittige kabeljauw in karnemelk met urad dal

Ingrediënten:
bergamotolie, citroen, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, gemalen kardemom, gember, ghee, grof zeezout, kabeljauwfilet, karnemelk, kerrieblaadjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, pruimtomaat, rode chilipeper, spinazie, tomatenpuree, ui, urad dal, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht uit Nopi:

Zeebaars met geelwortelaardappels in rasambouillon

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, garam masala, gedroogde rode chilipeper, geel mosterdzaad, geelwortelpoeder, ghee, grof zeezout, kerrieblaadjes, knoflook, koriander, tamarindepulp, tomaat, ui, zeebaarsfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Ramael Scully