Popcorn-ijs met gekaramelisseerde popcorn en zwarte peper
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
Je vindt dit recept op pagina 263 in Nopi .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten
- boter
- eidooier
- fijne kristalsuiker
- glucosesiroop
- grof zeezout
- pofmaïs
- slagroom
- vanillestokje
- volle melk
- zwarte peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Leuk recept. Vooral de gekaramelliseerde popcorn is onweerstaanbaar. Belangrijk om de popcorn goed lang in de melk te laten trekken.