Zoete risotto met parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 114 in Rijst & risotto .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
risotto / sorbet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Riz à l'ipératrice - Bavarois van rijst en vruchten

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Charlotte malakoff aux framboise - Amandelpudding met verse frambozen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Hefeparfait mit Mandelstreusel - Gistparfait met amandelstrooisel

Een recept uit  - Deutsche Küche

Mangosushi's met aardbeiensaus

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto