Schenkstroop

Schenkstroop wordt beschouwd als stroop.

Alternatieve naam: vloeibare stroop.

Zoek naar schenkstroop in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schenkstroop in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste schenkstroop recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schenkstroop:

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Stroopwafeltaart

Ingrediënten:
appelsap, banketbakkersroom, basterdsuiker, blaadjes gelatine, karamelsaus, likeur, monchou, roomboter, schenkstroop, slagroom en zakjes vanillesuiker

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Ananassushi met karamel

Ingrediënten:
babyananas, karamelsaus, kokosmelk, kokosrasp, rondkorrelrijst, schenkstroop, vanillesuiker, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Drinken / cocktails uit Home Made winter:

Appleciderdigestief

Ingrediënten:
appelcider, brandy, calvados, citroensap, golden syrup en stroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Kruidige spruitjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, spruitjes, stroop en zeezout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Peren in karamelsiroop

Ingrediënten:
amandellikeur, amaretto, citroensap, kaneelpoeder, peer, schenkstroop en suiker

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Koffiehopjes

Ingrediënten:
boter, koffie-extract, kristalsuiker, schenkstroop en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Deventer Kruudmoes

Ingrediënten:
gelderse rookworst, gortepap, rozijn, stroop, verse bieslook, verse kervel en verse munt

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees