Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijst & risotto

Een boek van Aude De Galard

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijst & risotto, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Rijst & risotto
Ontdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig.
Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en of je het jezelf makkelijk wilt maken. Want bij ieder recept staat naast de (voor) bereidingstijd, ook de moeilijkheids-graad.
Haal alles wat je nodig hebt in huis en vergeet daarbij niet de bijpassende wijn die Chris Alblas je aanraadt.
Voor je het weet zit je lekker met elkaar aan tafel te smullen van een supersmakelijke risotto of een oog-verblindend rijstgerecht.
Kook & co: lekker koken voor iedereen!


Aantekeningen bij dit boek

Veel leuke rijstrecepten met een aantal verrassende combinaties. Naast risotto en rijstsalades ook zoete risotto en leuke nagerechten op basis van rijst. De tips bij sommige recepten zijn wel erg simpeltjes (je kunt natuurlijk naar smaak meer of minder .... gebruiken)

- meer dan 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Rijst & risotto

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Eenvoudige risotto met olijven

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, groene olijven, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, sjalotten, tomatenpuree, witte wijn, zout, zwarte olijven en zwarte olijven met pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden en mascarpone

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Geurige rijst met garnalen en cayennepeper

Ingrediënten:
basilicum, boter, cayennepeper, gamba's, groene chilipeper, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pandanrijst, peper, uien en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht uit Rijst & risotto:

Pilav

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, kerriepoeder, kippenbouillonblokje, langkorrelrijst, peper, rozijnen, spekjes, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aspergepuntjes en coppa di parma

Ingrediënten:
arboriorijst, coppa di parma, groene asperges, groentebouillonblokje, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, ui, varkensfricandeau, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijsttaart met kaneel en vijgen

Ingrediënten:
ei, gedroogde vijgen, gezouten boter, kaneelijs, kaneelpoeder, kaneelstokje, rondkorrelrijst, vanilleijs, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Rijstsalade met krab en grapefruit

Ingrediënten:
avocado, griekse yoghurt, garnaal, krabvlees, limoensap, mayonaise, pandanrijst, peper, roze grapefruit, scherpe mosterd, spinazie, veldsla, venkel en zout

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met bospaddenstoelen en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, cantharellen, crème fraîche, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, Groentebouilonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, spekjes, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Spicy risotto met chorizo

Ingrediënten:
arboriorijst, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, paprikasaus, parmezaanse kaas, peper, pikante chorizo, tabasco, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met pompoen en pistachenoten

Ingrediënten:
arboriorijst, comté, crottin de chavignol, gruyère, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pistachenoten, pompoenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden, mascarpone en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spekjes, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kruidige rijst met stukjes kip tandoori

Ingrediënten:
boter, groene paprika, kipfilet, koriander, kruidenbouillonblokje, kruidnagel, langkorrelrijst, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, tandooripasta, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Bijgerecht uit Rijst & risotto:

Pompoenpuree

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gember, paprikapoeder en pompoen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met mosseltjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, crème fraîche, kerriepoeder, knoflook, mascarpone, mosselen, olijfolie, peper, saffraanpoeder, sjalotten, visbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Toon alle 71 recepten in dit boek