Aude De Galard

We hebben 5 boeken van Aude De Galard waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Aude De Galard? Registreren is gratis!

Boeken van Aude De Galard

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Aude De Galard

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch uit Rijst & risotto:

Rijstsalade à la Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cashewnoten, ei, haricots verts, kerstomaat, langkorrelrijst, little gem, mosterd, olijfolie, peper, rode ui, tonijn op olie, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / rijst / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Thaise rijst met krab en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, doperwten, krabvlees uit blik, langkorrelrijst, olie, peper, sojasaus, surimi, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met gorgonzola en hazelnoten

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, fontina, gorgonzola, groentebouillonblokje, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peer, peper, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aspergepuntjes en coppa di parma

Ingrediënten:
arboriorijst, coppa di parma, groene asperges, groentebouillonblokje, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, ui, varkensfricandeau, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Recept uit Rijst & risotto:

Vruchtencoulis

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, frambozen, poedersuiker en rode vruchten

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Rijst met groene pesto

Ingrediënten:
langkorrelrijst, mozzarella, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, pesto verde, rucola en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Eenvoudige risotto met olijven

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, groene olijven, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, sjalotten, tomatenpuree, witte wijn, zout, zwarte olijven en zwarte olijven met pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden en mascarpone

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kantonese rijst

Ingrediënten:
arachideolie, beenham, doperwten, ei, gember, kleine gepelde garnalen, pandanrijst, paprikapoeder, peper, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rijst
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met langoustines

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, bleekselderij, bouquet garni, gamba's, grof zout, langoustines, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalotje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, kruidnagel, meiknol, peperkorrels, prei, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Mangosushi's met aardbeiensaus

Ingrediënten:
aardbeiensaus, frambozensaus, kokosmelk, mango, rode vruchtensaus, rondkorrelrijst, vanillesuiker, volle melk, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden, mascarpone en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spekjes, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van Aude De Galard