Wendy Berecry - Italiaans koken

Italiaans koken

Een boek van Wendy Berecry

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Italiaans koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Italiaans koken

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Spaghetti puttanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, kappertjes, knoflook, olijven, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper, spaghetti, tomaten en water

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Nagerecht uit Italiaans koken:

Tiramisu

Ingrediënten:
basterdsuiker, cacaopoeder, eierdooiers, eiwitten, koffie, mascarpone, melk en savoiardi

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Traditionele knapperige pizza

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, champignons, gist, mozzarella, olijven, paprika, parmezaanse kaas, salami, suiker, tarwebloem, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans

Voorgerecht uit Italiaans koken:

Carpaccio

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderfilet en zout

Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Pasta met romige zeevruchtensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, eierdooiers, gerookte zalm, jakobsschelpen, kippenbouillon, knoflook, penne, reuzengarnaal, room, ui en witvisfilet

Keuken:
Italiaans
Toon alle 30 recepten in dit boek