Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, brood, citroensap, courgette, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, melk, olie, paprika, peper, peterselie, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Solo Food:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk: