Kalfslever met beignet van bloedworst en appel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 106 in Bouillon .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Appelbeignets

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Smoutbollen op Oma's wijze

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Visfilets met bier

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag