Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno
★
★
★
★
★
Je vindt dit recept op pagina 1399 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / wild / worst
Ingrediënten
- amaretti
- barolo
- boter
- castelmagno-kaas
- ei
- extra vergine olijfolie
- guanciale romano
- kalfslever
- kerstomaat
- knoflook
- lange peper
- olijfolie
- pancetta
- piper longum
- tarwebloem
- ui
- venkelzaad
- verse rozemarijn
- verse salieblaadjes
- verse tijm
- wild zwijn
- zout
- zwarte peper
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.