Guanciale romano

Guanciale romano wordt beschouwd als varkenswangspek.

Zoek naar guanciale romano in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met guanciale romano in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste guanciale romano recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient guanciale romano:

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Ingrediënten:
amaretti, barolo, boter, castelmagno-kaas, ei, extra vergine olijfolie, guanciale romano, kalfslever, kerstomaat, knoflook, lange peper, olijfolie, pancetta, piper longum, tarwebloem, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wild zwijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild / worst
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Bijgerecht uit Smart BBQ:

Bloemkooksteak

Ingrediënten:
bloemkool, spek en taggiasche olijf

Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gevulde krabscharen

Ingrediënten:
dipsauzen bij krabscharen, krabscharen, maïsolie, maïzena, marinade voor krabscharen, sojaolie, steurgarnalen en varkensspek

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren