Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, kalfsvlees, kip, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: