Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 446 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden kalfsschenkel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gestoofd kalfsvlees met zes smaken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Ossobuco uit Milaan

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kalfshaass alia Rossini

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel