Paté de foie et de porc en brioche - Varkensleverpalté in briochedeeg

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 530 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eend-sinaasappelpaté

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Canapés met foie gras - canapés de foie-gras

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kreeftkroketten - Ferry van Houten, 2014

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Eenden-kersenpaté

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten