Kalfslever met oloroso sherry, pijnboompitten en rozijnen - higado con oloroso

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 115 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarineerde kalfslever - iscas com elas

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Gepaneerde kalfslever

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gehakte lever mt paprikapoeder en gemalen komijn

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Kalfslever met spek en puy-linzen

Een recept uit  - Feestelijk tafelen