Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bruisend mineraalwater, citroensap, gin en suikersiroop
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: brasemfilet, cava, olijfolie, paddestoelen, peper, prei, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: artisjokharten, aubergine, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, snijbiet, tomaat, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: paella / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cannelloni, half-om-halfgehakt, kaas, kipfilet, kippenlever, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, tijm, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, bloem, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, stokvisfilet, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kikkererwten, knolraapbladeren, rundvlees, schenkel, varkensbuik, varkenskop, vet spek en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bospaddestoelen, boter, forel, peper, rode rioja, vleesbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, komijn, napjesslakken, olijfolie, paneermeel, verse peterselie, witte wijn en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: aardappel, bloem, handappel, heek, knoflook, olijfolie, peper, sidra, ui, venusschelpen, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bospaddestoelen, doperwten, duif, haas met lever, knoflook, olijfolie, peper, rijst, spaanse bloedworst, tomaat, varkensribbetjes, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / rijst / wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroenschil, eidooier, kaneel, kaneelpijpje, melk, rondkorrelige rijst, suiker en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / rijst
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, citroensap, kaneel, kokosbloesempoedersuiker, poedersuiker en reuzel
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bladspinazie, deeg, olijfolie, peper, pijnboompitjes, rozijnen en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bruine rietsuiker, cachaca en limoensap
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: asperges in blik, eieren, olijfolie, peper, stokvis en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloem, doorregen spek, gedroogde pruimedanten, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, peper, pijnboompitten, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, gist, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, droge sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloemkool, calasparrarijst, gedroogde rode paprika, groene paprika, jonge artisjokken, knoflook, knoflookbieslook, lente-ui, olijfolie, peper, sperziebonen, tuinboon, vleestomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: rijst / vegetarisch / groente
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645