Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: heekwang, knoflook, milde olijfolie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bloem, handappel, heek, knoflook, olijfolie, peper, sidra, ui, venusschelpen, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, eieren, melk en suiker
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: asperges, bloemkool, jonge artisjokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oud witbrood, paprikapoeder, peper, savooiekool, scherp paprikapoeder, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, witte kool en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: doperwten, eieren, melk, milde olijfolie, peper, prei, sobrasada, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bospaddestoelen, kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vleesbouillon en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: champignons, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder, sherry, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: campari en sinaasappelsap
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappel, chorizo, gedroogde witte bonen, knoflook, kool, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rookspek, spaanse bloedworst, ui, varkensnek, varkenspoot, varkensreuzel, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aardappel, knoflook, laurierblad, olie, peper, prei, saffraandraadjes, stokvis, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, jonge duif, knoflook, melk, mild paprikapoeder, olie, olijfolie, oud witbrood, peper, serranoham, vet spek en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eieren, gedroogde ham, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: amandelen, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, reuzengarnaal, sherryazijn, ui, verse peterselie, vleestomaat, witbrood en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, verse peterselie, zeebrasem en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: azijn, knoflook, komijn, olijfolie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, goudbrasem, knoflook, olijfolie, peper, spinazie, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, vet, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroensap, eidooier, olijfolie en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, komijn, olijfolie, oregano, runderlever, scherp paprikapoeder, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bouillon, gamba, inktvis, langoustine, mosselen, olijfolie, rijst, saffraanpoeder, tomaat, visfond en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645