Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Gazpacho andaluz

Ingrediënten:
croutons, ei, groene paprika, ham, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, sherryazijn, tomaat, ui, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:

Konijnterrine - terrina de conejo

Ingrediënten:
bloem, brandewijn, eieren, knoflook, konijn, konijnenlever, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, scherp paprikapoeder, ui, verse tijm, vet spek en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild / paté/terrine
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Spinaziesalade met kwartels

Ingrediënten:
andijvie, bladspinazie, doorregen spek, kwartel, kwartelei, olijfolie, peper, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Langoestenschotel - caldereta de langosta

Ingrediënten:
bouquet garni, brandewijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tomaat, verse peterselie, visfond, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijst met vis - arròs a banda

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, ui, vis en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Toon alle 237 recepten in dit boek