Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, ui, vis en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bindmiddel, citroenrasp, eidooier, kaneelpijpje, melk en suiker
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: ei/omelet/frittata / zuivel
Ingrediënten: aardappel, ei, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: zeeduivel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladspinazie, eieren, kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, ui, witbrood, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: garnalen, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, rijst, saffraandraadjes, scampi, scherpe spaanse peper, tomaat, ui, verse peterselie, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: kippenhartjes, kippenlever, kippenmaagjes, knoflook, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: artisjokharten, aubergine, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, snijbiet, tomaat, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: paella / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, gedroogde witte bonen, gemalen komijn, knoflook, peper, rookspek, saffraandraadjes, tomaat, ui, waterkers en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: grof zeezout en vastkokende aardappel
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, oregano, peper, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: gedroogde ham, jonge tuinbonen, knoflook, kwartel, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, gedroogde rode paprika, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, scherp paprikapoeder, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, eidooier, eieren, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vet
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / frituur
Ingrediënten: knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, vleestomaat, wijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, serranoham, tuinbonen, ui, verse munt, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: amandelen, amandelschaafsel, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, rog, tomaat, verse peterselie en visfond
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645