Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stokvis met groenten - Bacalao con samfaina

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, stokvisfilet, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria España:

Amandelschuitjes - carbayones

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, eidooier, eieren, maïzena, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Drinken uit Culinaria España:

Gin Fizz

Ingrediënten:
bruisend mineraalwater, citroensap, gin en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zeeduivel van de visser - rape a la marinera

Ingrediënten:
amandelen, bloem, gamba, knoflook, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, visbouillon, witbrood, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Moorse spiesjes - pinchos morunos

Ingrediënten:
droge sherry, gemalen komijn, lamsfilet, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, varkenshaas en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijstsoep van de zeeman - Arroz a la marinera

Ingrediënten:
garnalen, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, rijst, saffraandraadjes, scampi, scherpe spaanse peper, tomaat, ui, verse peterselie, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 237 recepten in dit boek