Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, bloem, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, stokvisfilet, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, eidooier, eieren, maïzena, suiker, vet en zout
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: eieren, groene asperge, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder, wilde asperges en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ei, groene paprika, kaneel, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, rijst, ui en zout
Ingrediënten: bruisend mineraalwater, citroensap, gin en suikersiroop
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroen, droge sherry, gamba's, heek, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: blanquet witte valenciaanse bloedworst, gedroogde witte bonen, kalfsvlees, knolraap, negret zwarte valenciaanse bloedworst, peper, rondkorrelige rijst, rookspek, saffraandraadjes, ui, varkenspoot en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: bloem, lamsvlees, peper, rivierkreeftstaartjes, ui, varkensreuzel, verse peterselie, vleesbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, boerenkool, chorizo, gepekeld varkensvlees, knolraapbladeren, peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelen, bloem, gamba, knoflook, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, visbouillon, witbrood, witte wijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: abrikozenjam, appel, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, suiker, vet en zout
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: droge sherry, gemalen komijn, lamsfilet, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, varkenshaas en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: fruitige olijfolie, rode grapefruit, sinaasappel, sinaasappelsap, verse munt en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: garnalen, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, rijst, saffraandraadjes, scampi, scherpe spaanse peper, tomaat, ui, verse peterselie, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bouillon, droge sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: eidooier, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, olijfolie, peper, serranoham, sidra, visfond, zalmmoot en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie en zout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, droge witte wijn, hartschelpen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: groene paprika, milde olijfolie, paling, peper, ui, verse peterselie, vleestomaat, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645