Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, gemalen amandelen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, verse tijm en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: brandewijn, gedroogde ham, gedroogde paprika, gevogeltebouillon, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, ui, verse peterselie, vleestomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: jonge artisjokken, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, peper, serranoham, ui, vleesbouillon, vleestomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: garnalen, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, citroensap, kabeljauwfilet, olijfolie, roze peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frambozenazijn, ganzenleverpastei, gedroogde vijgen, jonge duif, medium dry sherry, olijfolie, peper, sjalot, wildfond en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, scampi, txacoli, ui, vleestomaat, zeetongfilets en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eend, gemalen kruidnagel, kaneel, olijfolie, peper, perzik, suiker, witbrood, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelen, anisette, chocola, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, sesamzaad, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: peper, spareribs, vloeibare honing, wijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, cava, champignon, citroensap, kapoen, knoflook, peper, pruimen, reuzel, sherry, slagroom, zout en zure appel
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: casselerrib, chorizo, gerookt spek, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lacón, laurierblad, olijfolie, peper, saffraandraadjes, spaanse bloedworst, ui, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aardappel, ei, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: alfonsino, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, rode mul, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: groene olijven, knoflook, komijn, laurierblad, natrium, oregano, rode spaanse peper, tijm, venkel, wijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, kaneelpijpje, rode wijn, sinaasappelrasp, suiker en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, citroen, eieren, frituurolie, knoflook, pijlinktvis en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, olijfolie, peper, sherryazijn, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: grenadine, sinaasappelsap en tequila
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: gedroogde witte bonen, jonge tuinbonen, kip, knoflook, konijn, olijfolie, peper, peultjes, rijst, saffraanpoeder, slakken, tomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: paella / wild en gevogelte / rijst
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645