Bert Witte - Spaans kookboek

Spaans kookboek

Een boek van Bert Witte

We hebben 56 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Spaans kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Klassieke gerechten uit alle delen van Spanje. Spanjaarden nemen het eten serieus – zelfs zó dat ze de hele dag door met maaltijden bezig zijn.<br/><br/>Een paella opgediend op een koele binnenplaats op een zonnige middag in Madrid. Een heerlijke visschotel in de oude wijk Barrio de Santa Cruz in Sevilla.<br/>Het is een feest om in Spanje te eten, maar de Spaanse kookkunst heeft inmiddels ook een plaats verworven in restaurants en tapas-bars over de gehele wereld.<br/>Ook alledaagse gerechten vinden een plaats in dit boek.<br/><br/>Dit boek is een culinaire reis met prachtige illustraties.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Spaans kookboek

Een greep uit de 56 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Ontbijt / diner / nagerecht uit Spaans kookboek:

Beignets - churros

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne tafelsuiker, frituurolie, kaneelpoeder, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Tonijnballen - albondigas de bonito

Ingrediënten:
bloem, ei, gevulde olijven, knoflook, olijfolie, peper, rauwe ham, rode paprika, serranoham, ui, verse peterselie, verse tonijn, witbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Kruidige gehaktballetjes - albondigas de carne

Ingrediënten:
ei, hete chilisaus, knoflook, olijfolie, rundergehakt, saucijs, sjalot, tabasco, verse peterselie, verse worst, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spaans kookboek:

Moestuinsalade - ensalada hortelana

Ingrediënten:
augurk, azijn, bosui, ei, ijsbergsla, lente ui, maggi, mosterd, olijfolie, romatomaat, sla, tijmpoeder, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Omelet met bloemkool - tortilla con coliflor

Ingrediënten:
bloemkool, brood, crème fraîche, ei, nootmuskaat, olijfolie, rijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Castiliaanse salade - ensalada Castellana

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, azijn, ei, groene tomaat, kikkererwten uit blik, olijfolie, radijs, tonijn op olie, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Gambas in sherry - gambas al jerez

Ingrediënten:
citroen, droge sherry, fino sherry, gamba, limoen, olijfolie, tabasco, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Ansjovis op toast - pinchos de anchoas

Ingrediënten:
ansjovis in olie, groene paprika, olijfolie, rode paprika, steurgarnaal, toast, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Knoflookgarnalen - gambas al allioli

Ingrediënten:
chilipeper, gamba, knoflook, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 56 recepten in dit boek