Bert Witte

We hebben 12 boeken van Bert Witte waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bert Witte? Registreren is gratis!

Boeken van Bert Witte

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bert Witte

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Gambas in sherry - gambas al jerez

Ingrediënten:
citroen, droge sherry, fino sherry, gamba, limoen, olijfolie, tabasco, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Pikante piepers - patatas bravas

Ingrediënten:
chilipoeder, komijn, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Ansjovis op toast - pinchos de anchoas

Ingrediënten:
ansjovis in olie, groene paprika, olijfolie, rode paprika, steurgarnaal, toast, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Ontbijt / diner / nagerecht uit Spaans kookboek:

Beignets - churros

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne tafelsuiker, frituurolie, kaneelpoeder, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Spaans kookboek:

Vijgenbrood - pan de higos

Ingrediënten:
amandelen, anijslikeur, citroenrasp, cognac, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneelpoeder, kruidnagel, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / noten / feestdagen
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Zeemanspaella - paella marinera

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, rijst, saffraan, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Catalaanse bonenschotel - alubias catalan

Ingrediënten:
chorizo, eau de vie, knoflook, mager gerookt spek, munt, olijfolie, peper, tuinbonen, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Paella op Valenciaanse wijze - paella Valenciana

Ingrediënten:
citroen, colorante, doperwten, kip, kippenbouillon, knoflook, mager varkensvlees, medium sherry, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rijst, saffraan, sperziebonen, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en wijngaardslakken

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paella / rijst / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Knoflookgarnalen - gambas al allioli

Ingrediënten:
chilipeper, gamba, knoflook, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Bert Witte