Wijngaardslakken in amandelsaus - caracoles en salsa de almendras

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 46 in Spaans kookboek .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Stamppot van frisee met dadels recept - Food and Friends

Een recept uit

Varkensvlees in amandelsaus - carne en salsa de almendras

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Varkensvleesspiesjes (Pinchitos) met peterselie-amandelsalade

delicious. magazine - 2007-08

Stamppot van frisee met dadels

Een recept uit