Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, fruit, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: