Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Je vindt dit recept op pagina 270 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chips met groenten

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Gnocchi maken

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Tonijn-kerriehapjes

Een recept uit  - Tapas

Aardappelbrood - boxty bread

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I