Gesmoorde vijgen

Zoek naar gesmoorde vijgen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gesmoorde vijgen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gesmoorde vijgen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gesmoorde vijgen:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / avondmaal uit Home Made winter:

Pizza bianca

Ingrediënten:
mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, rauwe ham, ui en vijgen

Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met verse vijgen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, vijgen, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Hawaï-stickx

Ingrediënten:
ananas, belegen kaas, cocktailworstjes, extra belegen kaas, gedroogde vijgen, marasquinkers en zoetzure ui

Soort:
hapjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren broodsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, dadels, gedroogde vijgen, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

3x tomme vaudoise met een andere twist

Ingrediënten:
ahornsiroop, balsamicoazijn, basilicum, bolletje, citroentijm, gedroogde vijgen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, tomme, ui, uien, vijg, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tamme gans met appel en gedroogde fruit

Ingrediënten:
boter, calvados, gans, ganzenvet, gedroogde majoraan, kippenbouillon, peper, rozijnen, slagroom, spekreepjes, ui, vijgen, witbrood, zout en zure appel

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Geroosterde zoete aardappelen & verse vijgen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosuien, fijne kristalsuiker, maldon zeezout, olijfolie, rode chilipeper, vijgen, zachte geitenkaas, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch