Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans - De wereld van de stroopwafel

De wereld van de stroopwafel

Het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!

Een boek van Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans

We hebben 22 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De wereld van de stroopwafel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Warm, zoet, leuk én lekker. Hollands trots en op alle markten thuis. Stroopwafels, zo vertrouwd en toch ook spannend. Zelf maken is makkelijker dan je denkt met de recepten voor stroop, stroopwafels en stroopkoeken. Als je wilt, kun je een heel stroopwafelmenu bereiden. Van borrelhap tot soep, van hoofdgerecht tot dessert. Geen zin om te koken? Dan maak je toch een van de knutsels, zoet en plakkerig, voor een kinderfeestje of voor je eigen party. Of volg de strooptocht langs stroopwafelbakkers en -kenners in Nederland en ver daarbuiten, van Brazilië tot Zuid-Afrika. Laat je meevoeren door gedichten, korte verhalen en geestige weetjes. Met dit boek ligt de wereld van de stroopwafel aan je voeten. Een vrolijk boek om je vingers bij af te likken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De wereld van de stroopwafel

Een greep uit de 22 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Lineke Eerdmans en Ulrike Schmidt - De wereld van de stroopwafel

Recept uit De wereld van de stroopwafel:

Stroopmandje

Ingrediënten:
aardbeien, amandelen, basterdsuiker, blauwe bessen, bloem, boter, bramen, frambozen, kaneelpoeder, keukenstroop, milliliter slagroom, suiker en zout