Diana Henry, J. Lowe en D. Henry - Honingzoete vijgen, ingemaakte citroenen

Honingzoete vijgen, ingemaakte citroenen

betoverende gerechten uit het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika

Een boek van Diana Henry, J. Lowe en D. Henry

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Honingzoete vijgen, ingemaakte citroenen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Honingzoete vijgen, ingemaakte citroenen is een ontdekkingsreis naar de speciale ingrediënten en gerechten uit de keukens van het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika. Diana Henry verzamelde recepten waarin smaken gecombineerd worden op manieren zoals we dat in het Westen al lang verleerd zijn, of zelfs nooit geleerd hebben. Een Perzisch voorgerecht met verse dragon, munt en peterselie, geserveerd met feta en warm plat brood, bijvoorbeeld. Of een Midden-Oosterse sinaasappelcake, net zo fris als verse citrusvruchten?
Bijzondere, kleurrijke, geurige en aromatische ingrediënten, die in de moderne keuken maar al te vaak verwaarloosd worden, spelen hierbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan saffraan, of aan granaatappels met hun leerachtige schillen, van binnen tjokvol robijnrode pitjes en aan bloesemwaters, waarmee je letterlijk de geuren van een tuin indrinkt. Allemaal gerechten die een bedwelmende, exotische sfeer aan tafel oproepen en je keuken vervullen met de heerlijkste aroma’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken