Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Polpo

een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.

Een boek van Russell Norman en Jenny Zarins

We hebben 141 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Polpo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vertaald

Over Polpo

Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië

De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!

Boekrecensie

Polpo van Russell Norman geïndexeerd.

Laatst indexeerde ik Polpo van Russell Norman, een kookboek over de culinaire schatten van Venetie. Soms hou je een kookboek vast en dan krijg je zo’n speciaal gevoel…
Lees meer…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Polpo

Een greep uit de 141 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Mozzarella bocconcini

Ingrediënten:
00-meel, citroen, ei, mozzarella, olie, oregano en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met spinazie, spiegelei & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
crème fraîche, knoflook, parmezaanse kaas, pizzadeeg, scharrelei, spinazie, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Kip cotoletta

Ingrediënten:
citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, kipfilet, panko, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met aubergine & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmezaanse kaas, tomatensaus, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Potjes tiramisù

Ingrediënten:
donkere rum, ei, espresso, lange vingers, marsala, mascarpone en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Tonijncarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
knoflook, kristalsuiker, limoen, olijfolie, rode chilipeper, roze peperkorrels, tonijn, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Pronkbonen met rode ui & pecorino

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, pecorino romano, pronkbonen, rode ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Bollito misto

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, bleekselderij, cotechino, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kipfilet, mosterddressing, nieuwe aardappel, ossentong, peperkorrels, peterseliestelen, ui, wortel en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Tramezzino met cotto & piccalilly

Ingrediënten:
gekookte ham, mayonaise, piccalilly, prosciutto cotto en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met sardèle in saór

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, stokbrood, tipo 00-bloem, ui, wittewijnazijn, zout en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Bijgerecht uit Polpo:

Gratin van bloemkool & fontina

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boerenkaas, boter, emmentaler, fontina, laurier, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, ui, zoutflakes, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Capresestapeltjes

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Venkel, radijs & munt met ricotta

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, munt, radijs, ricotta, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met asperges, taleggio & speck

Ingrediënten:
asperge, extra vergine olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, speck, taleggio en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / avondmaal uit Polpo:

Kikkererwtensoep met prei & venkel

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, kippenbouillon, prei, sjalot, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Bìgoli in salsa

Ingrediënten:
boter, bruine ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, volkorenspaghetti, witte ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Buffet / bijgerecht uit Polpo:

Bietensalade met rucola-walnotenpesto

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, rode biet, rodewijnazijn, rucola, walnoten, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 141 recepten in dit boek