Polpo
een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.
We hebben 141 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Polpo , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vertaald
Over Polpo
Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië
De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!
Boekrecensie
Polpo van Russell Norman geïndexeerd.
Laatst indexeerde ik Polpo van Russell Norman, een kookboek over de culinaire schatten van Venetie. Soms hou je een kookboek vast en dan krijg je zo’n speciaal gevoel…
Lees meer…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Polpo
Een greep uit de 141 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: augurk, bleekselderij, extra vierge-olijfolie, frisee, gedroogde abrikozen, gelatine, knoflook, konijn, marsala, salie, sjalot, toast, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: buffelmozzarella, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, oregano, rodewijnazijn, tomaat, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, broodkruim, eekhoorntjesbrood, eendenpoten, extra vierge-olijfolie, fijn zout, gekonfijte eendenpoot, paneermeel, peterseliesteeltjes, rode wijn, tomaten in blik, ui, wortel en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: artisjokharten, olijfolie, speck en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: gekonfijte eendenpoten, knoflook, kristalsuiker, mosterddressing, rode biet, rode wijnazijn, roodlof, rucola, sjalot en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: groentebouillon, knoflook, moscardini, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rodewijnazijn, sjalot, venkelzaad, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, frisee, hazelnoten, sperziebonen, venkel, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: donkere rum, ei, espresso, lange vingers, marsala, mascarpone en witte basterdsuiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, ciabatta, coppa, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kerstomaat, knoflook, mayonaise, peperonata, rode ui, rucola en zwarte olijven
Keuken: Maleisisch / Italiaans
Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
1 notitie
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boerenkaas, boter, emmentaler, fontina, laurier, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, ui, zoutflakes, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: crumble/gratin / vegetarisch / groente
Ingrediënten: basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rode paprika, tomaat, witte ansjovisfilet, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ei, ijswater, mayonaise, natriumbicarbonaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, soft shell krab, tipo 00-bloem, venkelknol, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, oregano, panko, peper, sardienen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, fontina, gekookte ham, prosciutto cotto en sla
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Toon alle 141 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045206622
ISBN10
9045206625