Jenny Zarins

We hebben 2 boeken van Jenny Zarins waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Zarins? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Zarins

Recepten van Jenny Zarins

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Trevisio risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge vermout, parmezaanse kaas, radicchio tardivo, radicchio treviso, risottorijst, rozemarijn, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Affogato al caffè

Ingrediënten:
espresso en vanille-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van gegrilde courgettes

Ingrediënten:
chiliflakes, citroensap, courgette, extra vierge-olijfolie, knoflook, oud brood, rucola, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Polpo:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, oud brood, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Bladcichorei met ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladcichorei, chiliflakes, cicoria, dijonmosterd, eidooier, knoflookolie, plantaardige olie, rodewijnazijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Tramezzino tonijn & ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise, rode ui, tonijn in blik en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Bìgoli in salsa

Ingrediënten:
boter, bruine ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, volkorenspaghetti, witte ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Warme octopussalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemige aardappel, chiliflakes, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, octopus, peterseliesteeltjes, selderijstelen, ui, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van eend & porcini

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, eekhoorntjesbrood, eendenpoten, extra vierge-olijfolie, fijn zout, gekonfijte eendenpoot, paneermeel, peterseliesteeltjes, rode wijn, tomaten in blik, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gehakte kippenlevertjes

Ingrediënten:
cognac, ei, kippenlevertjes, knoflook, olijfolie, peper, port, sjalot, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni

Ingrediënten:
campari, gin, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Alle recepten van Jenny Zarins