Jenny Zarins

We hebben 2 boeken van Jenny Zarins waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Zarins? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Zarins

Recepten van Jenny Zarins

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Pronkbonen met rode ui & pecorino

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, pecorino romano, pronkbonen, rode ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Piadina met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, paddenstoelen, pizzadeeg, portobello's, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gehakte kippenlevertjes

Ingrediënten:
cognac, ei, kippenlevertjes, knoflook, olijfolie, peper, port, sjalot, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Semifreddo van walnoten & honing

Ingrediënten:
ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met rucola-walnotenpesto

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, rucola, stokbrood, walnoten en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Lamsvlees met caponata

Ingrediënten:
caponata, extra vierge-olijfolie, knoflook, lamslende, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Kip cotoletta

Ingrediënten:
citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, kipfilet, panko, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Terrine van konijn, salie & abrikozen

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, extra vierge-olijfolie, frisee, gedroogde abrikozen, gelatine, knoflook, konijn, marsala, salie, sjalot, toast, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Vlierbloesemlimonade

Ingrediënten:
citroensap, gemberbier, ginger ale, munt en vlierbloesemsiroop

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Ingrediënten:
druiven, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, sodabrood, tijm, walnoten, zachte geitenkaas, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater, Jonathan Lovekin en Jenny Zarins - Keukenkronieken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:

Een pompoenlaska

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gemberwortel, groentenbouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, limoen, munt, nam pla, noedels, pompoen, rode rawit, sesamolie, tamari en verse korianderwortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Kabeljauwwangetjes met linzen & salsa verde

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met stracchino, aardappel & rozemarijn

Ingrediënten:
bloemige aardappel, extra vierge-olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, rozemarijn, stracchino en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van lamsgehakt & pistachenoten

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Saffraanperen met meringue

Ingrediënten:
doyenne du comice peer, eiwit, peer, saffraan, slagroom, witte basterdsuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Cantuccini & vin santo

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, ei, eiwit, pistachenoten, sesamzaad, tipo 00-bloem, vanillestokje, venkelzaad, vin santo, walnoten, witte basterdsuiker en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Garnalenrisotto met monniksbaard

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde chiliflakes, knoflook, monniksbaard, risottorijst, tomatenpuree, ui, vermout, visbouillon, witte wijn, zeekraal, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni

Ingrediënten:
campari, gin, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van Jenny Zarins