Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Americano

Ingrediënten:
campari, koolzuurhoudend water, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Appeltaart-bourbon

Ingrediënten:
bourbon, kaneelstokje, rode appel en vanillestokje

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Ted Damson

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, pruimenwodka, rabarberbitter, suikersiroop en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Zeekat in zijn inkt & gemolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenschil, extra vierge-olijfolie, inktvisinkt, knoflook, tomaat in blik, witte wijn, zeekat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met cotechino & ingelegde rodicchio

Ingrediënten:
cotechino, extra vierge-olijfolie, ingelegde radicchio, knoflook, sodabrood, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Vinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rodewijnazijn, tafelsuiker en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Piemontese paprika's & witte ansjovis

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rode paprika, tomaat, witte ansjovisfilet, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Polpo:

Knoflook-chiligarnalen

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, rode chilipeper en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met ricotta, rode bessen en venkel

Ingrediënten:
citroen-mosterddressing, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, munt, ricotta, rode bessen, stokbrood, venkel en volle melk

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Artisjok & speck

Ingrediënten:
artisjokharten, olijfolie, speck en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Vlierbloesemlimonade

Ingrediënten:
citroensap, gemberbier, ginger ale, munt en vlierbloesemsiroop

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Warme pijlinktvis-salade met cavolo nero & kikkererwten

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, knoflook, pijlinktvis, rode chilipeper, tomaat, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Russell Norman