Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van sperziebonen, feta en hazelnoten

Ingrediënten:
citroen-mosterddressing, feta, hazelnoten, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, peper, rucola, sperziebonen, zeezout en zwart sesamzaad

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Po' boy met garnalen

Ingrediënten:
bloem, briochebroodjes, dijonmosterd, ei, garnalen, little gem, panko, paprikapoeder en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met ossenstaart, mosterd en waterkers

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, briochebroodjes, dijonmosterd, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, ossenstaart, rode wijn, tijm, ui, waterkers, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met ricotta, rode bessen en venkel

Ingrediënten:
citroen-mosterddressing, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, munt, ricotta, rode bessen, stokbrood, venkel en volle melk

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met asperges, taleggio & speck

Ingrediënten:
asperge, extra vergine olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, speck, taleggio en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Soft-shell crab en tabascomayonaise

Ingrediënten:
00-bloem, bruisend water, maïzena, peper, soft-shell crabs, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Cake van bloedsinaasappels & campari

Ingrediënten:
amandelmeel, bloedsinaasappel, boter, campari, ei, griekse yoghurt, harde tarwegriesmeel en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met makreel

Ingrediënten:
briochebroodjes, broodkruimels, chiliflakes, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, ei, knoflook, makreelfilet, mierikswortel, munt, rodekool, tafelsuiker, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzatta met bloemkool en scamorza

Ingrediënten:
bloemkool, extra vierge olijfolie, gorgonzola, grof zeezout, knoflook, pizzettabodem, salie, scamorza, sjalot en zout

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Witte bonen & daslook

Ingrediënten:
cannellinibonen, daslook, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Ciambella

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, fijn zout, melk, pure chocolade, slagroom, tipo 00-bloem en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met runderwang, knolselderij en chipotlepeper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, briochebroodjes, chipotlepeperpuree, citroen, crème fraîche, kippenbouillon, knolselderij, laurier, mayonaise, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Makreel met gerookte amandelen, radijs en munt

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gerookte amandelen, makreel, munt, peper, peterselie, radijs, sjalot, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van lamsgehakt & pistachenoten

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Dutch baby

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, melk, tafelsuiker, vanille-extract, vanille-ijs, vruchtenjam, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Basisrecept uit Spuntino:

Eenvoudige tomatensaus

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge olijfolie, knoflook, oregano, peper, tafelsuiker, tomaten, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met parmaham & rucola

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham, passata di pomodoro, pizzadeeg en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van gegrilde courgettes

Ingrediënten:
chiliflakes, citroensap, courgette, extra vierge-olijfolie, knoflook, oud brood, rucola, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Basisrecept uit Spuntino:

Mayonaise

Ingrediënten:
dijonmosterd, eidooier, peper, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Toscaanse broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, sherry-azijndressing, tijm, tomaten, zeezout en zuurdesembrood

Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Russell Norman