Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Carta di musica

Ingrediënten:
fijn zout, harde tarwegriesmeel, tipo 00-bloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Mosselen & vongole met knoflookkruim

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, extra vierge-olijfolie, gedroogde chiliflakes, knoflook, mosselen, vongole, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Dille-gin

Ingrediënten:
dille en gin

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van eend & porcini

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, eekhoorntjesbrood, eendenpoten, extra vierge-olijfolie, fijn zout, gekonfijte eendenpoot, paneermeel, peterseliesteeltjes, rode wijn, tomaten in blik, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Mosselen, saffraan en agretti

Ingrediënten:
agretti, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, peper, saffraan, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Witte bonen & daslook

Ingrediënten:
cannellinibonen, daslook, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzetta met cicoria en fontina

Ingrediënten:
cicoria, extra vierge olijfolie, fontina, grof zeezout, knoflook, pizzettabodem, snijbiet en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni

Ingrediënten:
campari, gin, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Ananas en drop

Ingrediënten:
ananas, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, slagroom, steranijspeulen, tafelsuiker en zachte drop

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Mozzarella pizzaiola

Ingrediënten:
buffelmozzarella, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, oregano, rodewijnazijn, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Soho-chowder met venusschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, maiskolven, melk, pancetta, peper, prei, tomaten, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Trevisio risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge vermout, parmezaanse kaas, radicchio tardivo, radicchio treviso, risottorijst, rozemarijn, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Bergamot-marmeladepudding

Ingrediënten:
bergamotmarmelade, boter, citroen, ei, tafelsuiker, vanille-ijs, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Geroosterde aardappels & rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, bintje, desiree, extra vierge-olijfolie, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Zeebaars, venkel en olijven

Ingrediënten:
chiliflakes, citroen, extra vergine olijfolie, kalamata-olijven, kappertjes, knoflook, pruimtomaten, rode ui, rozemarijn, venkel, witte wijn, zeebaarsfilet en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Sardines op toast

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, chiliflakes, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sardines, sherry-azijn, tafelsuiker, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Flespompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge vermout, extra vierge-olijfolie, flespompoen, laurier, parmezaanse kaas, peperkorrels, risottorijst, salie, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Citroen-mosterddressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, peper, rodewijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Russell Norman