Russell Norman

We hebben 3 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Venusschelpen, borlottibonen en wilde knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, droge sherry, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, ui, venusschelpen, wilde knoflook, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peterselie, stokbrood, ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Hoofdgerecht / avondmaal uit Polpo:

Polpette van lamsgehakt & pistachenoten

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van pink fir, witlof en dille

Ingrediënten:
dille, dilledressing, kappertjes, pink fir, witlof en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Piadina met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, paddenstoelen, pizzadeeg, portobello's, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovis op olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, peper, rodewijnazijn, tabasco, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni

Ingrediënten:
campari, gin, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Negroni sbagliato

Ingrediënten:
campari, prosecco, sinaasappel en zoete vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Soft-shell crab en tabascomayonaise

Ingrediënten:
00-bloem, bruisend water, maïzena, peper, soft-shell crabs, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Bloedsinaasappel-camparigelei

Ingrediënten:
biscotti, bloedsinaasappelsap, campari, gelatine, slagroom en tafelsuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Basisrecept uit Spuntino:

Pizza- of pizzetadeeg

Ingrediënten:
bloem, extra vierge olijfolie, gist, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pizza
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Biefstukreepjes, witlof en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, entrecote, extra vierge olijfolie, peper, rode wijnazijn, rucola, sjalot, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzetta met vijgen, coppa en gorgonzola

Ingrediënten:
coppa, dolcelatte, grof zeezout, mozzarella, pizzettabodem, vijgen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pizza
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van bieten, pistachenoten en ricotta salata

Ingrediënten:
bieten, peper, pistachenoten, ricotta salata, rodewijnazijn, sherry-azijndressing, sjalot, tafelsuiker, waterkers, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met parmaham, munt & vijgen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, munt, parmaham, stokbrood, vijgen, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Nagerecht uit Polpo:

Semifreddo van walnoten & honing

Ingrediënten:
ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta / zoet
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Sardines op toast

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, chiliflakes, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sardines, sherry-azijn, tafelsuiker, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met cotechino & ingelegde rodicchio

Ingrediënten:
cotechino, extra vierge-olijfolie, ingelegde radicchio, knoflook, sodabrood, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Hoofdgerecht uit Polpo:

Kabeljauwwangetjes met linzen & salsa verde

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Alle recepten van Russell Norman