Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Dragondressing

Ingrediënten:
dijonmosterd, dragon, extra vergine olijfolie, peper, wittewijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Parnaham & flespompoen met ricotta salata

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, flespompoen, parmaham, pompoenpitten, ricotta salata, salie, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van lamsgehakt & pistachenoten

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Dille-gin

Ingrediënten:
dille en gin

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crocchette met aardappel & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloemige aardappel, citroen, ei, olie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met courgette, munt & chilipeper

Ingrediënten:
courgette, extra vierge-olijfolie, mozzarella, munt, parmezaanse kaas, pizzadeeg, rode chilipeper, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Gehakte salade

Ingrediënten:
bleekselderij, dragon, dragondressing, komkommer, lente-ui, little gem, roodlof en witlof

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met ricotta, rode bessen en venkel

Ingrediënten:
citroen-mosterddressing, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, munt, ricotta, rode bessen, stokbrood, venkel en volle melk

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van pink fir, witlof en dille

Ingrediënten:
dille, dilledressing, kappertjes, pink fir, witlof en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Saffraanperen met meringue

Ingrediënten:
doyenne du comice peer, eiwit, peer, saffraan, slagroom, witte basterdsuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Biscotti met pistache (of amandel)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, pistachenoten, sinaasappel, tafelsuiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Kip met cornflakes

Ingrediënten:
bloem, cornflakes, dijonmosterd, ei, kerriepoeder, kippendijen, paprikapoeder, peper, tafelsuiker, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, fijn zout, gist, rozemarijn, tipo 00-bloem, water en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Frittata met courgette, munt en ricotta

Ingrediënten:
courgette, ei, extra vergine olijfolie, munt, peper, ricotta, slagroom en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met sardèle in saór

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, stokbrood, tipo 00-bloem, ui, wittewijnazijn, zout en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

'Slaw'

Ingrediënten:
citroen-mosterddressing, courgette, knolselderij, munt, radicchio, rode ui, venkelknol en witte kool

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Alle recepten van Russell Norman