Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tomaat, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair: