- Feestelijk tafelen

Feestelijk tafelen

Een boek van

We hebben 75 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een gezonde maaltijd hoeft beslist niet saai te zijn. In dit boek vindt u 75 gezonde maar toch feestelijke recepten die u uw familie en vrienden kunt voorzetten: allemaal even lekker en gevarieerd. Bij ieder recept staat bovendien de voedingswaarde aangegeven, dus u ziet in één oogopslag wat ieder gerecht te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Feestelijk tafelen

Een greep uit de 75 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Kalfslever met spek en puy-linzen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gerookte spekreepjes, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, puy-linzen, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zilveruitjes en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bloedsinaasappelsalade met dadels

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, citroenrasp, citroensap, fijne kristalsuiker, kaneel, limoenrasp, limoensap, oranjebloesemwater, ras el hanout en dadel

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
fruit / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamskoteletjes met salsa verde en olijven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, lamskoteletjes, olijfolie, olijven, rode-wijnazijn, verse bladpeterselie, verse munt, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bieten-tomatensalade met labna en koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gele kerstomaat, jonge rode bietjes, korianderzaad, labna balletjes, rode kerstomaat, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Ovenschotel met groenten

Ingrediënten:
jonge courgette, aubergine, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, spaanse ui, tomaat, verse dille, oregano en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Oestersalade

Ingrediënten:
bosui, groene chilipeper, limoensap, oester en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:

Kruidige appels uit de oven

Ingrediënten:
cognac, gele basterdsuiker, gele rozijnen, gemalen kaneel, gemalen piment, kruidnagel en moesappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde kip met zoete chilisaus

Ingrediënten:
kipfilet, knoflook, korianderwortel, kristalsuiker, nam pla, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, thaise vissaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemengde ceviche

Ingrediënten:
bieslook, citroen, extra vergine olijfolie, sla, limoen, makreelfilet, sinaasappelsap, tarbotfilet, vastkokende aardappel, versgemalen zwarte peper, visfilet, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Risotto met garnalen en feta

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, feta, groentebouillon, garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rucola, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
bouillon, chilipeper, chilivlokken, ei, gehakt, gemalen piment, habanero-peper, knoflook, oregano, rijst, tomaat, ui, oregano en zout

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bloem, groene chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, peperkorrels, sherry-azijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rode-bonensalade met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, chorizo, citroensap, kardoen, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rode ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Couscous met gele courgettes en garnalen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroensap, couscous, gele courgette, gele rozijnen, gepelde rauwe garnalen, ingemaakte citroen, knoflook, lichte olijfolie, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte-wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa / feestdagen
Toon alle 75 recepten in dit boek