- Feestelijk tafelen

Feestelijk tafelen

Een boek van

We hebben 75 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een gezonde maaltijd hoeft beslist niet saai te zijn. In dit boek vindt u 75 gezonde maar toch feestelijke recepten die u uw familie en vrienden kunt voorzetten: allemaal even lekker en gevarieerd. Bij ieder recept staat bovendien de voedingswaarde aangegeven, dus u ziet in één oogopslag wat ieder gerecht te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Feestelijk tafelen

Een greep uit de 75 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Stoofschotel met topinamboer en champignons

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ei, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, oudbakken brood, tijm, topinamboer, ui, versgemalen zwarte peper, water, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamsschouder met yoghurt en kardemom

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, kardemompeul, knoflook, lamsschouder, olijfolie, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
bouillon, chilipeper, chilivlokken, ei, gehakt, gemalen piment, habanero-peper, knoflook, oregano, rijst, tomaat, ui, oregano en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijstsalade met zwarte bonen, maïs en rode paprika

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gedroogde chipotlepeper, gedroogde zwarte bonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, langkorrelrijst, maïskorrels, olijfolie, rode paprika, rode-wijnazijn, ui, verse koriander, verse munt en verse peterselie

Soort:
salade / vegetarisch / barbecue/grill / rijstgerecht
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Nagerecht uit Feestelijk tafelen:

Kruidige appels uit de oven

Ingrediënten:
cognac, gele basterdsuiker, gele rozijnen, gemalen kaneel, gemalen piment, kruidnagel en moesappel

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / marinades / wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Ovenschotel met groenten

Ingrediënten:
jonge courgette, kleine aubergine, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, spaanse ui, tomaat, verse dille, verse oregano en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groentegerecht
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bloedsinaasappelsalade met dadels

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, citroenrasp, citroensap, fijne kristalsuiker, kaneel, limoenrasp, limoensap, oranjebloesemwater, ras el hanout en verse dadels

Keuken:
Marokkaans / Mediterraans
Soort:
vegetarisch / fruit
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Hartige taart van fajita´s

Ingrediënten:
bloem, knoflook, limoensap, maïskiemolie, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode ui, tabasco, tomaat, ui, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch / hartige taarten, pasteien en pizza’s / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Aubergine-korianderdip

Ingrediënten:
aubergine, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, knoflook, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings / groentegerecht
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde tonijn met groene-papajasalade

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gele kerstomaat, knoflook, limoensap, nam pla, olie, onrijpe groene papaja, pinda, rode chilipeper, rode kerstomaat, sperziebonen, tamarindepasta, thaise vissaus, tonijnfilet, versgemalen limoen en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
salade / barbecue/grill / vis
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijst met pijlinktvisjes en mosselen

Ingrediënten:
citroen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, pijlinktvisjes, saffraandraadjes, tomatenblokjes uit blik, valenciarijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijstgerecht
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:

Wortelcakejes met zuidvruchten

Ingrediënten:
bakpoeder, fijne kristalsuiker, gedroogde dadel, gedroogde vijgen, gemalen kaneel, gemengde specerijen, rozijnen, scharrelei, stemgemberbolletjes, water, wortel, zelfrijzend bakmeel en zuiverinsgzout

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Toon alle 75 recepten in dit boek