Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, kalfsbotten, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo: