Geschmorte Kalbshaxe mit Pfifferlingen und leichtem Kartoffelpüree - Gesmoorde kalfsschenkel met cantharellen en lichte aardappelpuree

Je vindt dit recept op pagina 248 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees
Bereidingstijd:
200 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hutspotkroket - Albert Kooij, 2006

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Stamppotkroketjes

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Kalfszwezerik à la Bérengère

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gourgettebloemen gevuld met kruidenkaas en nieuwe aardappels

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal