Ham met peterselie - jambon persillé

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Heldere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Gegeleerde fond - aspic gelée

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Fond

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Bollito misto

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud