Langue de boeuf au pistou - Rundertongstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 493 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Stromboli met olijven

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Pomodori fritti - Gefrituurde tomaten

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Chocolade kerkhofjes

Een recept uit Betina Oostveen

Arancini

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy