De worst story
de reis van drie vrienden
We hebben 95 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De worst story
Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: pompoen, citroen, granaatappel, komijnzaad, korianderzaad, merguezworstjes, olijfolie, rucola, venkelzaad en witlof
Ingrediënten: aardappels, appel, bladpeterselie, boudin noir, kaas, knoflook, olijfolie, piment d'espelette, roomboter en zwarte peper
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, gerookt spek, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, haasvlees, kippenbouillon, kruidnagels, laurierblad, mosterdzaad, nootmuskaat, pastinaak, peen, port, pure chocolade, sjalotten en tijm
Ingrediënten: gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflooktenen, nootmuskaat, piment, rozemarijn, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bladpeterselie, bospeentjes, knoflooktenen, kokkels, 'nduja, olijfolie, ui en witte wijn
Ingrediënten: beschuit, colman's mosterdpoeder, sjalot, gemalen foelie, gemalen kruidnagels, gemalen piment, varkensbloed, varkensbuik zonder zwoerd, varkensdarm, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: jeneverbessen, laurierblad, rozemarijnnaaldjes, stevig bier, salie, vlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge olijfolie, tomaat, knoflooktenen, palmkool, pancetta, peper, peterselie, rode ui, savooiekool, stevig witbrood, salie, witte bonen, wortels en zout
Ingrediënten: bloedworst, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, pompoen, risottorijst, roomboter, sjalot, ui en witte wijn
Ingrediënten: boter, crépinette, ei, ganzenbout, ganzenvet, ganzenvlees, varkensbuik, kinnebakspek, varkenslever, gemberpoeder, grof zeezout, jeneverbes, knoflook, kruidnagels, laurierblaadjes, nootmuskaat, jenever, tijm, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Ingrediënten: basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, olijfolie, varkensnek, varkensschouder en zout
Ingrediënten: bieslook, bloedworsten, elstar, gerookt spek, hotdogbroodjes, mosterd, rodewijnazijn, suiker en zout
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, koriander, kropsla, laosworsten, limoenblaadjes, limoenen, maïzena, munt, pinda’s, rode peper, sjalotten en vissaus
Ingrediënten: boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout
Ingrediënten: citroenschil, crépinette, knoflook, piment d'espelette, varkensbuik, varkensschouder, varkenshart, varkensnier, witte peper en zout
Ingrediënten: bouillon, gedroogde tijm, gekonfijte knoflook, kalfsschouder, komijnzaad, peterselie, rugspek, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: cayennepeper, colman's mosterdpoeder, gemalen foelie, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, piment, varkensbloed, varkensschenkel en zout
Ingrediënten: boter, knoflooktenen, knolselderij, lamspens, laurierblaadjes, peterselie, puy-linzen, sla, tijm, tomatenpuree, uien, worsten met organen en wortels
Ingrediënten: bouillon, cayennepeper, foelie, korianderzaad, kruidnagels, nootmuskaat, vlees, witte peper, zoet paprikapoeder en zout
Ingrediënten: bouillon, foelie, gemberpoeder, kleurzout, lavas, nootmuskaat, oregano, runderdarm, schenkelvlees, sjalot, varkenskopvlees, varkenslever, varkenszwoerd en witte peper
Toon alle 95 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789038801025
ISBN10
9038801025