De worst story 
      de reis van drie vrienden 
      
      
       
     
      
      We hebben 95 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit De worst story 
        Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenschil, crépinette, knoflook, piment d'espelette, varkensbuik, varkensschouder, varkenshart, varkensnier, witte peper en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouillon, citroenen, knoflooktenen, verse tijmblaadjes, vlees, witte peper en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, eieren, ricotta, sjalotje en zuring 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: pompoen, citroen, granaatappel, komijnzaad, korianderzaad, merguezworstjes, olijfolie, rucola, venkelzaad en witlof 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouillon, gedroogde tijm, gekonfijte knoflook, kalfsschouder, komijnzaad, peterselie, rugspek, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, eieren, gedroogde gist, half-om-halfgehakt, nootmuskaat, oud witbrood, roomboter, volle melk, witte peper en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloedworsten, boter, kervel, langoustines, mosterd, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, roodlof, sjalotje, stevig witbrood, waterkers, witlof en zure appel 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cayennepeper, honing, knoflooktenen, kurkuma, laurierblad, mosterdzaad, sjalot, witte wijn, wittewijnazijn en zout 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: jeneverbessen, knoflooktenen, laurierbladeren, suiker, varkensbuik, venkelzaadjes en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, laurier, peperkorrels, varkensbout, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouillon, foelie, gemberpoeder, kleurzout, lavas, nootmuskaat, oregano, runderdarm, schenkelvlees, sjalot, varkenskopvlees, varkenslever, varkenszwoerd en witte peper 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde borlottibonen, gerookt spek, hamschijf, knoflooktenen, olijfolie, palmkool, pancetta, reuzel, ui, witte wijn en worsten 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflooktenen, nootmuskaat, piment, rozemarijn, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouillon, gedroogde tijm, dragon, krulpeterselie, mosterdzaad, nootmuskaat, vlees, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: harde tarwebloem, extra vierge olijfolie, ui, gedroogde gist, tomaat, knoflooktenen, lauwwarm water, mozzarella, peperoncino, radicchio en salsicce 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilets, peterselie, citroenen, droge witte wijn, foelie, knoflook, olijfolie, verkruimelde peperoncini, vlees, zout en zwarte peper 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: belegen boerenkaas, boter, chiliworst, gerookt spek, gruyère en zuurdesembrood 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: calvados, foelie, jeneverbes, knoflook, kruidnagels, laurierblad, peperkorrels, reuzel, varkensbuik en zout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosuien, darmnet, ei, gerookt spek, kastanjes uit blik, knoflooktenen, peterselie, salieblaadjes, savooiekool, ui, witte wijn, worstvlees en wortel 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelazijn, gele madame jeanette, groene appel, kardemonpeulen, limoensap, rode madame jeanette, steranijs, suiker, abrikoos, water en zout 
        
        
      
     
   
 
        Toon alle 95 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789038801025 
        ISBN10 
        9038801025