Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsschenkel in champignonsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, tomaat, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroenschil, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: