Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 409 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Caesarsalade Met Kool

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Leverpastei

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Kool met spek en gebakken vis

Een recept uit delicious. magazine - 2011-12

Gebakken asperges met rozemarijn en ansjovis verpakt in pancetta

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef