Recept uit Eten in Italie:
Kalfsschenkel op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbouillon, kalfsschenkel, kruidenbloem, olijfolie, peper, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukenlab:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: