Recept uit Koken voor elke dag:
Gestoofde vis met tomaat
- Ingrediënten:
- citroen, laurier, lavas, maïszetmeel, peper, tijm, tomaten, ui, vetstof, visfilets, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kaneelstokje, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: