Stufato di coda di bue (gestoofde ossestaart)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 159 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cozze al finocchio (mosselen met venkel)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Kipspiesjes en bleekselderij-citroensalade met parmezaan

delicious. magazine - 2013-05

Court-Bouillon (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bleekselderij-citroensalade met parmezaan en kipspiesjes

delicious. magazine - 2013-05