We hebben 167 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Turks kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
turks kookboek
Dit boek bevat meer dan 300 heerlijke gerechten uit de populaire Turkse keuken.
U vindt een enorme variatie aan voorgerechten, eiergerechten, vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten, salades, soepen en nagerechten.
Eet smakelijk!
Afiyet olsun!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Turks kookboek
Een greep uit de 167 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappelen, bieten, boter, citroensap, dillezaad, groene paprika, knoflook, komijnzaad, laurier, peterselie, rode spaanse peper, runderbouillon, selderijblad, tomaten, ui, witte kool, zout, zure room en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, brood, groene chilipepers, olijfolie, peterselie, rode peper, schapenvlees, tomaten, yoghurt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: schapenvlees
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, droge bonen, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, kikkererwten, melk, pijnboompitten, pistaches, rijst, rozenwater, rozijnen, suiker, tarwe en walnoten
Keuken: Turks
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dille, olijfolie, suiker, tuinbonen, ui, yoghurt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, rijst, garnaal, knoflook, komijnpoeder, peterselie, saffraan, selderij, suiker, tomaten, ui, visbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chocoladeboontjes, cognac, eidooier, gemalen koffie, slagroom en suiker
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: olijfolie, paling, paprikapoeder, spinazie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelen, aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, tomaten, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees / ovenschotel
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, vers paneermeel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelen, boter, hazelnoten, pure chocolade, semolina, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: andijvie, azijn, groene paprika, olijfolie, rode ui, tomaten, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade
Ingrediënten: aardappelen, ei, knoflook, lamsvlees, mosterd, olijfolie, room, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroen, saroma vanille, slagroom, suiker en turkse yoghurt
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en zout
Keuken: Turks
Soort: azijn / zuivel
Ingrediënten: biefstuk, cayennepeper, knoflookpoeder, komijn, laurierpoeder, oreganobloesem, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, volkoren pitabroodjes, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, citroenen, ei, hondshaai, olie, zandhaai, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, oregano, turkse yoghurt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vlees
Ingrediënten: azijn, olijfolie, selderij, ui, vleestomaten, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroensap, gemalen komijnzaad, jamaicapeper, lamsgehakt, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomaten, tomatenpuree, turks pizzadeeg, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pizza
Ingrediënten: aardappelzetmeel, droge witte wijn, ei, gehakt, ham, komkommer, mosterd, olie, oregano, paneermeel, paprikapoeder, tomaten uit blik, ui en worcestershiresaus
Keuken: Turks
Soort: vlees
Toon alle 167 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055137756
ISBN10
9055137758
Andere uitgaven
9789055135011