F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Turks kookboek

Een boek van F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee

We hebben 167 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Turks kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

turks kookboek Dit boek bevat meer dan 300 heerlijke gerechten uit de populaire Turkse keuken. U vindt een enorme variatie aan voorgerechten, eiergerechten, vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten, salades, soepen en nagerechten. Eet smakelijk! Afiyet olsun!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Turks kookboek

Een greep uit de 167 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Ispanak çorbasi - Spinaziesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dille, eidooier, peterselie, runderbouillon, selderijblad, selderijstengel, spinazie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Dügün çorbasi - Bruiloftsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, kaneel, mager lamsvlees, mager schapenvlees, mergpijpjes, olie, paprikapoeder, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Izmir köfte - Gehaktballen uit Izmir

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene paprika, knoflook, komijn, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, suiker, tomaten uit blik, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees / lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Dolma - Gevulde zomergroenten

Ingrediënten:
dille, olijfolie, paprika, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:

Yaprak sarma - Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
citroensap, kaneel, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, water, wijnbladeren en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Firanda tevrek - Gevulde baars

Ingrediënten:
baars, basilicum, boter, broodkruim, cayennepeper, citroensap, groene paprika, olijfolie, peterselie, selderijblad, suiker, tomaten, ui, water en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Bijgerecht uit Turks kookboek:

Nuray'in pilavi - Rijst van Nuray

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Toon alle 167 recepten in dit boek