Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: