James Peterson - Vlees

Vlees

Een boek van James Peterson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vlees, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!

Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen…
Hij leerde ons koken…
Hij leerde ons bakken…

En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.

In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto’s zien hoe de meest ingewikkelde gerechten te maken zijn. Of het nu gaat om grote braadstukken, het zelf maken van worstjes, het portioneren van gevogelte, het bereiden van terrines, patés en pasteien, het knopen van een rollade of het bakken van dé perfecte biefstuk, James Peterson leert het je allemaal.

ruim 200 recepten en technieken
ruim 500 stap-voor-stap foto’s

[auteursfoto toevoegen (heb je al)]
JAMES PETERSON is een bekroond culinair auteur, kookboekenschrijver, fotograaf en kookdocent. Peterson heeft twintig jaar kookervaring en gaf les aan Peter Kump’s New York Cooking School en aan het French Culinary Institute. Inmiddels heeft hij dertien boeken geschreven. Zijn recepten en artikelen verschijnen al vijftien jaar in Amerikaanse kranten en tijdschriften. Sinds hij heeft leren fotograferen, maakt hij zelf de foto’s voor zijn boeken. James Peterson kookt, schrijft en fotografeert vanuit Brooklyn, New York.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken