Kasza gryczana zapiekana z miesem lub podrobami - Gebakken boekweitgrutten met vlees

Je vindt dit recept op pagina 109 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Pools
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / varkensvlees / rundvlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hoe krijg je genoeg plantaardige eiwitten binnen?

Een recept uit Isabel

Bowl of Goodness: Pokékom met watermeloen

Een recept uit Isabel

Agneau au lait ribot avec sarrasin et salade d'herbes | In karnemelk gemarineerd lam met een salade van geroosterde boekweit en kruiden

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Lamsoesters in kasha-korst

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl